Friday, August 7, 2009

Sekhmet Mania

Nume real: Necunoscut
Age: 19
Location: 'Baia Mare, city of hell', Romania [yeah, sure!]
Relationship Status: Committed
Religion: romano-catolica

Despre ea: 'I'm so fucking crazy'[citat]
Interese: 'Save all the animals from bad pleople.'[citat][macar are o cauza nobila]
Muzica favorita: 'Metallica, Pantera, Rammstein, Nightwish, Testament, Slipknot, System of down[e System of A down], Dimmu bogir[Dimmu BoRgir], After forever, Xandria, Darzamat, Manowar, Helloween, Evanescence, Alter bridge, Korn, Disturbed, Anteyu, Puscifer, Haggard, Iron maiden, Staind, Godsmack.'
Carti favorite: 'Queen of the damned witch books' [macar citeste...]

Iar acum... urmeaza... ca intotdeauna... POZELE!


Don'soara! Don'soara! Vezi ca iti ies tatele afara! (:




In afara de faptul ca se observa si chiar deranjeaza la vedere felul in care iti ridici bustul, decorul este minunat!




Din nou te anuntam ca ti se vad tatele. Ni se pare, sau ai o problema cu bustul tau? (:


O puteti admira aici: Hi5

6 comments:

Xaphiris said...

Puteti mentiona si de cine a fost inaintat profilul :D unora dintre noi ne place sa radem de eventualul hatemail.

Loli said...

e system of a down :))

FluffSpider said...

In mod constant ii citesc numele sekhmet maria=))

Louis de Point du Lac said...

Hopa!Vad ca cei de la Pitzigoth au admiratori(pardon....admiratoare).Bineinteles ca sunt niste scarbe de goate care se cred mari zane si fac rau celor din jur.Cacat!Va dati drept cele mai "TRUE" individe din tara asta,iar de "pustii"cum ii numiti voi va bateti joc.Mi-e scarba de fiinte ca voi!Am crezut ca va diferentiati mult de manelarii de la coltul strazii,dar m-am inselat.Daca tot va credeti mari cunoscatoare a universului,mari oculte,mari tarfe atunci stati dracului la voi acasa cu o carte in mana,un bat in gura si castile-n urechi!Ce cautati pe internet sa deranjati oamenii?Scopul pentru care am facut efortul de a ma baga in seama cu niste josnice ca voi este de a ucide raul de la radacini.Nu stiu cat de mult v-am otravit cu vorbele mele,dar sa stiti ca ceea ce faceti voi se va intoarce impotriva voastra intr-o zi.Sper sa se intample asta cat mai curand!:)))Have a bad day!!!

FluffSpider said...

@ Louis de Pointe du Lac :get a life, dear. political corectedness is overrated, da' de tot. Dupa faptul ca stii unde e shiftul si scrii corect, presupun ca nu te afli pe acest blog. asa ca hai sa lasam figurile si sa radem impreuna de 'manelarii de la coltul strazii'.ca si-o merita.Cretinele astea fac toata subcultura sa fie privita cu raised eyebrows.
Sorry, i'm not dead yet:))Prin metode mai mult sau mai putin umilitoare am ajuns si eu sa imi permit sa rad de astea.

Gya D. said...

Pai... ce sa zic? Nu-mi face placere mare sa rad de oameni... dar... frate!!! UNELE dintre tipele de aici nu au poze prea ciudate. Nu cred ca ar putea fi incluse in categoria "pitzi" sau "pitzigoth". Nu neaparat. Mi se par OK. Adica, nici eu, nici voi, nimeni nu e perfect. Si unele poze sunt interesante chiar. Si toata lumea are dreptul sa isi puna ce poze vrea si cum vrea si astia sunt ei, ce vrei... Insa mai apare cate una... o_O si pentru astea DA, mai trebuie facuta putina reclama. Scuze fetelor... dar intelegeti si voi ca asemenea poze NU SE PUN PE INTERNET!!!

Photobucket