Saturday, May 9, 2009

Gothic Angel

Am fost oripilat sa vad asa ceva. Am inceput brusc, stiu. Insa e prima propozitie care mi-a venit in minte, si pe buna dreptate. Din nou ma plimbam pe cel mai amuzant site posibil, si anume hi5, cand am dat de o don'soara, care avea numele 'Gothic Angel'. Banal, nu? Probabil va asteptati sa vedeti de asemenea niste poze banale. Uite ca nu e asa. Pozele de pe profilul ei nu aveau nici cea mai mica legatura ca numele. Probabil, alegandu-si acest nume, a crezut ca va fi unica, pe langa prietenele ei cu nume comune. Dar gata cu vorbaria, sa trecem la fotografii!


[Pozitia face toti banii!][Stil gotic pur.]["Esti frumoasa cum numa'n vis, doar pula mea s-arata!"]Ii multumim don'soarei pentru ca exista. Ne-am bucura mai tare daca nu ar face-o.

>>> Hi5 <<<

4 comments:

Loretta said...

nu-mi place sa critic persoane, mai ales cand nu cunosc pe cineva, sa ma iau de stilul lor sau ceva, ca nici mie nu-mi place. dar postul asta e prea de tot :))
(pun pariu ca fata a citit pe vreun sticker dintr-o guma gen turbo 'gothic angel' si s-a gandit why not? alta explicatie nu gasesc)

eskarina said...

valeuuuuuuu

Akane Handa said...

WTF?!!:| horrible

Gya D. said...

Angel? Fiecare cum considera. Gothic? Unde?