Friday, March 20, 2009

Top accesorii exagerate

Pentru inceput vom incepe cu top-ul accesorilor exagerate si de prost gust. Sunt la moda de cand exista termenul “vreau sa fiu”. Unele personae nu trec mai departe de acest stagiu indiferent de varsta,gandire si alte “calitati” care le-ar putea ajuta .

Candidatele sunt :

1. Goth cu zgarda x Hi5 x
Varsta: 16 (era de asteptat)
Locatia: Cluj (Cluj rocks!!! Ce sa spun...)
Religie: Crestina
Ne cerem scuze celorlaltor 2 candidate pentru ca am publicat 2 poze cu Goth cu zgarda . Cu toate acestea, trebuie sa intelegeti ca e prima in top. Ii oferim mai multa importanta! MERITA!!!
Emisiune favorita: ‘In gura presei’(Uite ca acum ea a ajuns ‘in gura noastra’)

SFAT
Daca folosesti prea multe accesorii din diferite materiale faci gatul sa para incarcat si nu scoti nimic in evidenta.

2. Buda Goth x Hi5 x
Varsta:--- (sigur e minora)
Locatia:---(aveti cate o creatura in fiecare oras)
Religia: nespecificata (stai sa ma gandesc... cred ca e nici una)
Exact ca o PitziGoth autentica, ne incanta privirile cu o poza extraordinar de artistica realizata pe buda. Multumim !

SFAT
Nu stiu de unde ti-a venit ideea ca buda e locul ideal pentru poze asta ca prima observatie plus ca ai o pentagrama,heartagrame si cruce,le poti purta pe rand.3. Tanti Spiridusa x Hi5 x
Varsta: 32
Locatia: Lupeni
Religia: nu are importanta (tipic)
Si credeam ca odata cu varsta vine si experienta... Si odata cu experienta si bunul gust... E trist sa vezi ca te inseli.

SFAT
Ati numarat asa de curiozitate cate accesorii aveti si nu ma refer acasa ma refer chiar la poza nu va par exagerate adica multe!Mai renuntati la unele din ele si o sa pareti in primul rand mai matura.Se pare ca don’soarele nu au auzit de bun gust. Noua, sincer, ne-ar fi fost rusine sa postam astfel de poze pe un site public,dar am adaugat si sfaturi poate unele vor intelege ca ar fi mai dragut sa renunte la anumite accesorii deoarece le fac sa fie mai kitch,mai pitzi si nu in ultimul rand ridicole.

2 comments:

Nemultumitul said...

what is goth cu zgarda doing now?
"surescitata nervos"

panarame frate. eu n-as reusi sa fac ce faceti voi, fiindca vorba aia, la soare te poti uita, da la ele ba. felicitari ca va reprimati sentimentul de greata asa de bine

Golde said...

Tare blogu. Respekt:)