Thursday, August 6, 2009

Gothic Angel... Again

Din nou am dat peste o 'Gothic Angel' pe mirobolantul hi5.
Sa va spunem mai intai cate ceva despre ingerul gotic ale carei poze le veti putea admira mai jos.
Se numeste 'Bia' aka 'Biutza' aka 'Gothic Angel'.
Age: 18
Location: 'in his heart8->, Romania' [ne poti spune coordonatele, te rugam?] De fapt locuieste in Bacau.
Relationship Status: Committed
Religion: Spiritual but not religious

Printre trupele ei favorite se numara: Tokio Hotel, Bullet For My Valentine, Cemetery Of Scream, Charon, Cher ,Children Of Bodom, Enrique Iglesias, Fall Out Boy, Green Day, Lordi, Marilyn Manson, Michael Bolton, Michael Jackson, Morbid Angel, My Chemical Romance, Nightwish.

Carti favorite [respectele noastre; citeste!]
O crima anuntata- Agatha Christie
Jurnalul unei iubiri-Nicholas Sparks

[Ar trebui sa facem matrimoniale aici]


Iar acum urmeaza partea frumoasa... POZELE!


Sincer...Noi ne-am fi simtit mai bine daca nu ai fi pus aceasta poza pe vreun site. Specific ca ne-a pierit pofta de mancare.


Perfect. Buze tuguiate, privirea intr-o parte, manuta sus, si clic!: CAPODOPERA!Daca dai drumu' la cruce, promitem noi sa iti luam una identica atunci cand vei muri. Acum nu ai ce sa faci cu ea. (:


Pentru a vizualiza mai multe poze cu acest specimen al Romaniei, intrati aici: Hi5

7 comments:

Anonymous said...

ce faci acolo in baie?! fumezi? sau te tai cu lama? #:-s

Anonymous said...

nu stiu ce va pasa voua de hi5-urile altora:-??

decat sa va ocupati de altii,ocupati-va de voi pentru ca aveti mari probleme... suferiti de o acuta nebagare in seama...mai cunosc persoane:-J


sfatul meu e sa terminati cu blogul asta...ca nu jicniti pe nimeni... cel putin cu mine nu ati reusit... ba chiar m-am amuzat:))...ma amuza prostia in general:D;;)


o zi faina;)

Anonymous said...

si macar din respect daca aveti asa ceva...aprobati-mi comentul:D;;)

Bloody Mary said...

Oameni buni care tot postati pe aici si le spuneti posesorilor [am inteles ca sunt mai multi] blogului "sa-si vada de treaba lor": ei isi vad de treaba lor, nu e vina lor ca voi va faceti poze... cum sa le zic... desucheate si vi le puneti pe net. Poate, daca ati avea mai multa minte in cap, n-ati aparea pe site-uri de genul asta! Ganditi-va putin!

Anonymous said...

bloody mary

fiecare isi pune ce poze vrea pe net e problema fiecaruia...asa k ia mai dute in mortzii matii de borata si vezitzi de treaba ta...

mi se pare mie sau si u cam suferi de nebagare in seama?

Bloody Mary said...

Am si eu o intrebare: de ce majoritatea care scriu aici "o dau anonima"? [Nu ma astept ca ei sa stie cine a fost Caragiale sau sa fi auzit de "O scrisoare pierduta"] Le reprosati administratorilor ca nu isi dezvaluie identitatile, dar voi?

Draga anonima,

fiecare isi pune pe net ce il duce capu'. Si fiecare vorbeste dupa cum il duce capul, deci imi e cat se poate de clar care e nivelul tau. Pot sa imi dau seama de asta si dupa cum ai reactionat: un om inteligent [sau care foloseste ala 1% din creierul lui/ei care e functionabil pt altceva in afara de mancat, baut, poze si sex] s-ar fi gandit gandit putin si mi-ar fi dat dreptate.

Imi cer scuze administratorilor pentru postul asta, stiu ca ma bat cu morile de vant, dar macar imi spun parerea.

Cheers!

PitziGoth said...

To: Bloody Mary

Noi ne bucuram ca sunt persoane care chiar inteleg ce facem aici. Asa ca spuneti parerea de cate ori simti nevoia. Noi te sustinem, oricare ar fi opinia ta. (: