Tuesday, August 11, 2009

°†º•Gothic Santuary•°†º

About Me: in curand..:))))
Hometown: †aia care era si ieri..:))†
Favorite Music: ROCK ITI ZICE CEVA??? HARD ROCK ITI ZC ALTCEVA ? GOTH ??? :>[nici tie nu iti spune nimic din cate se pare]
Favorite Movies: THE ATTIC, THE GRUDGE, THE GRAVEDANCERS, THE AMYTVILLE HORROR [THE AMITYVILLE HORROR] , MY SWEET NOVEMBER, THE UNBORN, THE SKELETON KEY,HOUSE OF WAX, THE TeEXAS CHAINSAW MASSACRE [THE Texas CHAINSAW MASSACRE] , ETC.

In general, e bine ca domnisoara a renuntat la prezentari, caci sincer, la cat se vede ca o duce capu, nici nu am dori sa stim mai multe despre ea. Cred ca pozele vorbesc de la sine. Cat despre filmele pe care le vizioneaza, e normal, doar cu totii stim ca o goth adevarata se uita numa la filme horror. I mean hello!!!



Bloody..Yeah,my eyes are bleeding for seeing such a creature!




Nu se vad tocurile, si din fericire nici balega de pe ele.




Cea mai dark parte a ei, este gaura neagra care si-a facut loc in capul ei. Nu e de mirare ca vantul o insoteste peste tot. El intra pe-o ureche si iese linistit pe cealalta.


Catre gaura neagra:Hi5

14 comments:

Anonymous said...

http://hi5.com/friend/p133601578--Darky_Death--html
nu arata prea rau, dar vorbeste ca o manelista proasta

Unknown said...

Hai sa nu ne certam... Cu ce drept iei tu poze si comentarii de pe hi5-ul cuiva si le postezi pe ****tul asta de blog al tau ? Altceva mai bun de facut oare chiar nu-ti gasesti ? Te rog frumos ia si scoate astea de aici si baga-te in seama cu altceva, cat despre comentariile tale nasoale si urate, poti sa faci ceva pe ele sincer... Merci anticipat...

Anonymous said...

cine vb ca o manelista proasta ? ea ? asa vi se pare ? mai...nu inteleg d ce pana mea nu va vedeti de ale voastre.... e dragutza....si nu e frumos din partea voastra.....

Anonymous said...

nu aveti ce face ? bai oameni..nu aveti un pic d suflet ? daca va facea voua cnv asa ceva ? :-j.....naspa....

Anonymous said...

ac lucru ti l reproshez ...cu c drept iei pozele d p hi5 ul cuiva...shi le postezi p blogul asta????
dak nu cun o pers....nu ar trb sa o judeci.....
shi pt cel d mai jos,,,,,,,chiar nu vb "ca o manelista proasta"...asta d und ai scos o????
mai intai uitati va la voi...apoi comentati de ceilalti.....dak avetzi c comenta....

Astaroth Priestess said...

Daca ii place asa de mult de dansa, nu o sa o deranjeze ca a aparut pe aici.
Ca doar toate se lauda ca "nu le pasa ce zice lumea".

PitziGoth said...

Nu le pasa, dar tre' sa comenteze.

AnKy said...

asa este..aveti dreptate..ma iubesc ffff mult...upssy..ce modesta is, nu ? stiam eu..... ma deranjeaza k nu va vedeti d nasul vostru...oricum....nu mai imi pasa....puneti-va si un poster cu pozele mele......e o vorba..cn se pune cu tampii....e mai tamp ca ei..asa k....have fun !!(by me)

Louis de Point du Lac said...

Lasa-ti lumea in pace,sobolanilor!Altceva nu aveti de facut decat sa mancati cacat??(scuzati-mi vocabularul,dar voi meritati cu adevrat sa fiti batjocotiti/batjocorite)
Prvind cu greata acest blog imi dau seama ca voi cei care l-ati "inventat" sunteti mai imbecili decat persoanele de care va bateti joc.In locul vostru as cauta o alta activitate mai placuta.Daca tot va credeti mari zane/printi(Dracu' sa va ia ca nu va cunosc indentitatea!)mai bine duceti-va si ajutati oamenii bolnavi,batrani care au cu adevarat nevoie de sprijinul celor bogati ca voi.(De obicei pustii bogati ca voi se cred superiori si isi bat joc de oameni nevinovati)Rusine sa va fie!Sa dea Domnu' sa muriti de cancer!

DzzdQueen said...

Asta e cea mai comica din toate. :D

Si-a trimis si amicii sa ii ia apararea. :>

fuckOff said...

fuck off !:)) sunteti cinici....si de rahat...:))....aia DzzdQueen e oribila....bleax...cum poa sa traiasca pe fatza pamantului ? :)) si si a gasit sa manance rahat de altii d-le...impusca-te maimuta ! :) daps...si aia...ce nume d cocalara are Astaroth Priestess :))...fuck !oribile...emolauce care se ascuns :))...eh..oricum...toate sunteti niste natii aiurea...da alea 2 is prea nasoale....(sa vedem daca postati asta)

Yonutz said...

bagami-as pula in capul vostru...voi sunteti la fel....numa k aveti ceva in plus....prostia goth....

Ralucone said...

anky, promit sa-mi pun poster cu tine. plm, s-a inventat www.carturesti.ro, livreaza la domiciliu.
lasand deoparte caterinca, pitzipoanca.org are un farmec aparte. daca te apuci sa te iei de toti oligofrenii care circula pe haifaiv, pierzi momente pretioase din viata. de ce nu va vedeti voi de ale voastre? viata e prea scurta si frumoasa ca sa v-o pierdeti pe internet, v-o spune una care a fost candva la fel de plictisita. vedeti-va de lungul nasului si de propriile defecte, nu inteleg de ce va fwte atat grija de altii. barna din nas, alea alea. chit ca-i draguta sau terminata, ce plm va fwte grija de altii?

Astaroth Priestess said...

Wow. Am fost atacata de fuckOff cu limbaj de mess. Ma retrag in coltul meu - creierul meu e lezat de prescurtarile adolescentine si pocirile limbii romane. You win.

Photobucket