Tuesday, April 28, 2009

Atacuri de debut

Inainte de a ne apuca sa mai scriem despre o alta pitzigoth in toata splendoarea ei, am dori sa facem cateva comentarii. Lumea bineinteles vorbeste, ca nu are altceva de facut. Insa problema e ca vorbeste mult si prost! Am fost acuzati ca nu ne dezvaluim identitatile din cauza ca ne este teama, si ca, bineinteles, nu avem de gand sa publicam si despre prietenii nostri. Aceasta este, mai exact parerea pe care, Malice Bathory, si-a exprimat-o in mod liber pe blogul lui Astaroth( careia ii multumim cu aceasta ocazie pentru "reclama"). Uitati mai exact comentariul:
"Nimeni nu o sa fie impartial niciodata si o sa se lege numai de persoanele pe care nu le suporta sau cu care au avut conflict (pentru ca fata in fata nu au tupeul sa recunoasca, dupa cum au scris si ei, vor sa evite conflictele). Pe prietenii lor nu o sa ii comenteze chiar daca sunt mai penibili sau nu decat persoanele de pe blog.
Raman la concluzia mea : e usor sa iti ascunzi identitatea pe net si poate din cauza aceasta nici nu ma incalzeste acel blog. Daca ar fi avut cuaie, nu ar fi facut totul pe la spate.
Cam asta e parerea mea."
Acum vine si lamurirea, atat pentru ea, cat si pentru cei care cred ca ea: Ia mai stati putin si analizati, ca poate tocmai de asta am ales sa fim anonimi: pentru a putea vorbi despre absolut oricine, fara probleme. Iar conflictele poate nu erau neaparat cu persoanele straine. Sincer, am putea pur si simplu sa scriem despre persoane care nu sunt din orasul nostru, si problema e rezolvata. Ar trebui sa invatati sa priviti cubul pe toate partile.
Am mai fost intrebati de ce nu v-am publicat comentariile. Ei bine, raspunsul e simplu: PENTRU CA NU ATI AVUT NIMIC INTERESANT DE SPUS! Toata lumea ne-a atacat, ne-au umplut frigiderele, si cam atat. Ceea ce pe noi nici nu ne deranjeaza, dar nici nu ne intereseaza. Stiu ca probabil va simtiti in pericol de a va fi stricata imaginea, dar nu faceti decat sa va atacati singure.
Va anuntam ca vom accepta si vom raspunde doar la comentariile care au ceva interesant de spus, iar restul vor fi incluse in categoria "Lamuriri".

11 comments:

MB said...

Ai dat cu mucii in fasole Nicoleta!

MB said...

Mai, daca nu crezi ca stiu ca esti in spatele blogului, pot sa iti demonstrez, nu e nici o problema.

Onishka said...

LOL! Ce 'lamurire' de toata jena!
Ca sa poti scrie de oricine vrei? Adica si de prieteni, dar sa nu stie ei.

Mars la cratita!

Mi s-a luat sa tot vad copii proaste rogoth.

Apropos, eu stiu cine sunteti si nu numai eu. Nici nu-ti trebuie prea multa minte sa faci legaturile + ai omis un detaliu important ce te-a dat de gol.

Kids these days! Stau pe salariul mamicii si se cred ei maturi si gata sa rezolve ce cred ei ca ar fi problemele lumii. Apropos, urma sa ma mai pupi mult in fund pana scriai ceva si de mine?

Mori in bezna, draga mea :)

Laura Quinn said...

Nu inteleg de ce le deranjeaza chestiile astea pe unele, daca apar pe siteuri,bloguri whatever de genul. Am vazut si eu ca apar la fotografii :)) so what? ok, nu-s dea acord cand lumea ataca pe cineva pe care nici n-o/nu-l cunoaste, dar se mai intampla...DES.
Am noroc ca atat criticile cat si ass-lickingurile ma lasa rece :-??

Loli said...

E un mod destul de placut de a da sfaturi si criticile nu sunt foarte acide. Malice are dreptate intr`un fel sau altul, nu cred ca vei scrie vreodata despre o prietena, dar asta e firea oamenilor, deci nu ar trebui sa ne consumam.
Si cat despre umplutul frigiderelor, e normal sa se intample asta. Majoritatea oamenilor se simti jigniti sa apara pe un blog gen pitzipoanga.org sau mai stiu eu ce. E riscul pe care vi`l asumati si parerea mea e ca ar trebui sa acceptati si commenturile de genu, ca altfel demonstrati ca voua va place sa criticati, dar va e frica de critica [constructiva sau nu].

Alice said...

si unde e rostul ? oricum n-o sa faceti pe nimeni mai bun si faza cu oglinda e cam puerila. nimeni n-o sa faca moarte de om daca ajunge aici si n va face decat sa va injure oleaca.
plus ca, dupa cum am mai zis, sunt mii de bloguri din astea.

Alice said...

oricum, mersi de follow.

Maria said...

Ma numesc Maria. Sincer mie personal mi se pare super tare ideea blogului doar ca e o pierdere de timp si nu o sa putetzi sa explicatzi sau mai bine spus sa le explicatzi de ce e greshit sa portzi prea multe seturi de lantzuri sau sa portzi dresuri cu sandale ... pentru ele lipsa esteticului va fi mereu tradusa sub forma nonconformismului si se numeshte personalitate (vezi southpark si alte bloguri - goth-ul e nonconformist). Asta este secolul XXI unde ceea ce portzi te defineshte. Dar fetelor v-atzi gasit tocmai pe domnitza Malice Bathory s-o ascultatzi? ce scrie ea suna a vai sa nu cumva sa scri ceva despre moi ca sunt sensibiloasa rau si poate itzi fut u bocanc in gura ... eu in locul vostru ash face un articol numai sa demonstrez ca tot ceea ce face este absolut lipsit de frumos, originalitate si arta si partea dragutza este ca se poate demonstra asta foarte ushor dar intr-u eseu lung plin de defecte

Si domnitzelor, nu ma ascund dar nici cnp-ul nu vi-l dau :))

MB said...

Maria, esti o proasta.
Am explicat ca mi se pare de cacat sa iti bati joc de persoane sub un nume anonim.
Daca tu ai o problema cu stilul meu, du-te si mulge o vaca! Eu nu ma iau de pantalonii tai stramti pe cur din care iti ies suncile.

Dizastãru said...

pe Malice Bathory ai uitat sa o pui acilea :)))

Louis de Point du Lac said...

Aveam dreptate cand ziceam ca voi cei care ati creat blogul sunteti niste idioti(padon..idioate).Nici macar nu aveti bunul simt de a va respecta prietenii!E usor sa te ascunzi sub o masca si sa-i ataci pe la spate pe cei care iti sunt loiali.Halal oameni intalnesc in ziua de azi!Nici nu ma mai uit pe blogul asta stupid.Mai bine merg pe Faleza si beau un suc.Macar acolo nu se cearta nimeni si stau linistit.......
Cum zicea si Malice "Ai dat cu mucii in fasole!":)))

Photobucket